Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forum Webkinz Romania

Pentru Deea

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cainii,cei mai buni prieteni ai omului

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
punch
Webkinz Romania
Webkinz Romania
punch

Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/08/2014
Localizare : //////

Cainii,cei mai buni prieteni ai omului Empty
MesajSubiect: Cainii,cei mai buni prieteni ai omului   Cainii,cei mai buni prieteni ai omului EmptyDum Aug 17, 2014 2:11 pm

Aveti?Eu da 1,acasa si vreo 4 la tara  Cainii,cei mai buni prieteni ai omului 790549671  Cainii,cei mai buni prieteni ai omului 790549671  Cainii,cei mai buni prieteni ai omului 790549671 
Sus In jos
bubblegum ˇωˇ
Webkinz Romania
Webkinz Romania
bubblegum ˇωˇ

Data de inscriere : 13/08/2014

MesajSubiect: Re: Cainii,cei mai buni prieteni ai omului   Cainii,cei mai buni prieteni ai omului EmptyDum Aug 17, 2014 2:13 pm

Nu am.  Cainii,cei mai buni prieteni ai omului 3817635613 
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cainii,cei mai buni prieteni ai omului   Cainii,cei mai buni prieteni ai omului EmptyDum Aug 17, 2014 6:16 pm

Am o catelusa,Lisa  Cainii,cei mai buni prieteni ai omului 2056532042

Ultima editare efectuata de catre Dya in Lun Aug 18, 2014 9:42 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
~*Dale*~
Webkinz Kinz Klip
Webkinz Kinz Klip
~*Dale*~

Data de inscriere : 17/08/2014
Varsta : 21

MesajSubiect: Re: Cainii,cei mai buni prieteni ai omului   Cainii,cei mai buni prieteni ai omului EmptyLun Aug 18, 2014 8:21 pm

Am o catelusa de 5 ani, Yumi. Este Akita Inu Japonez (ca din filmul Hachicko, inspirat din realitate). Eu o consider ca o sora mai mica pe care o iubesc foarte mult. Nu cred ca s-au inventat inca cuvinte care sa descrie cat o iubesc pe Yumi.
Sus In jos
BonBon (Lidy)
Webkinz Kinz Klip
Webkinz Kinz Klip
BonBon (Lidy)

Data de inscriere : 18/08/2014
Varsta : 23

MesajSubiect: Re: Cainii,cei mai buni prieteni ai omului   Cainii,cei mai buni prieteni ai omului EmptyMar Aug 19, 2014 9:33 am

Nu imi plac. Mie-mi plac pisicile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cainii,cei mai buni prieteni ai omului   Cainii,cei mai buni prieteni ai omului Empty

Sus In jos

Cainii,cei mai buni prieteni ai omului
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum Webkinz Romania :: Diverse :: Animale si Mediu :: Animale Domestice-
Mergi direct la: