| Webkinz Story | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BonBon (Lidy) Webkinz Kinz Klip
Mesaje : 84 Reputatie : 0 Data de inscriere : 18/08/2014 Varsta : 23
| Subiect: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 3:47 pm | |
| Voi face un serial unde VOI sunteti personajele. Da, ati inteles bine :) Personaje disponibile: - Pug - Rockerz Poodle - Cotton Candy Bunny - Signature Lion - Lil'kinz Cocker Spaniel - Lil'kinz Golden Retriever - Lil'kinz Koala - Pom Pom Kitty - Red Panda - Winter Fawn
Personaje luate: -Signature Fox- Lidy - Harmony Puppy- Cosmin - Signature Beagle - Clau - Clover Cat- Dya
Personaje cu rol prestabilit: - Brilliant Bandit- Sonia - Cocoa Lab- Alex - Rockerz Bunny- Andrei Pentru a va inscrie trebuie sa completati acest formular: Nume(pentru serial, nu neaparat al vostru din real): Varsta (in serial, minim 9): Povestea lui/ei: Calitati: Defecte: Ce ii place: Ce nu ii place: Animalut dorit:
Va puteti inscrie :)
Ultima editare efectuata de catre Foxy-Lidy in Mier Aug 20, 2014 4:33 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Cosmin Webkinz Romania
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 3:53 pm | |
| Harmony puppy pastreazami-l scriu mai multe mai incolo | |
|
| |
Cl@u Webkinz Romania
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 4:02 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 4:04 pm | |
| Va rog pe amandoi sa completati formularele dar va pun acele animalute | |
|
| |
Cosmin Webkinz Romania
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 4:25 pm | |
| Nume:Spike Varsta:12 Povestea lui/ei:Spike s-a nascut intr-un satuc mic departe de Kinzville intr-o casa modesta,a copilarit greu,abia avea bani de mancare,pana cand bunicii lui au fost pe la parintii lui acasasa le spuna ca se vor muta in Kinzville departe,parintii au hotarat ca Spike sa mearga cu ei caci e mai bine.Acum Spike locuieste intr-un apartament frumos si modern din Kinzville,cu bunicii lui,dar ii e dor de casa si se gandeste zilnic la parintii lui si la vremurile din acel satuc frumos Calitati:Rapid,inteligent si cam atat=))))))))) Defecte:Se gandeste des la parintii lui,cea ce il distrage de la multe lucruri Ce ii place: Carnea =))) Ce nu ii place: Sa isi faca baie=)))))))))))))) | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 4:25 pm | |
| Nume(pentru serial, nu neaparat al vostru din real):Tsubaki (da,l-am numit dupa un caracter anime) Varsta: 12 Povestea lui/ei: Tsubaki e o pisica nascuta dintr-o planta prin urma unei mutati,asta explica si faptul ca pe blanita ei sunt trifoi,a incercat sa traiasca printre webkinz,dar cum nu a avea o familie nu prea reusea sa supravietuieasca asa ca a decis sa paraseasca kinzville si sa fie pe con propriu intr-o padure unde si-a petrecut ceva timp din viata ei,mancand fructe pe care le gasea si dormea pe crencile copacilor,dar intr-o zi a avut loc o tornada care a luat-o pe ea si padure trezindun-se dupa pe un mal unde s-a intalnit cu (webkinzi care apar serial) care i-au oferit o casa,iar dupa ceva timp si-a recuperat si ea memorile (da,si lumea spune ca n-am imaginatie =)))) ) Calitati: ? (nu prea are) Defecte: ? (are cat duce carul=))))))) ) Ce ii place: Anime,sa joace jocuri,muzica,desenul Ce nu ii place: shoppingul, Animalut dorit: Clover cat
Ultima editare efectuata de catre Dya in Mier Aug 20, 2014 4:31 pm, editata de 1 ori |
|
| |
Cl@u Webkinz Romania
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 4:30 pm | |
| Nume: Clau 13 ani imi plac animalele urasc cearta si oamenii rai calitati: - voi imi dati defecte: nervi, suparare repede | |
|
| |
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 4:34 pm | |
| Dupa ce se iau toate rolurile fac intro-ul (serialul va fi pe youtube, poze din joc cu scris si editate puse intr-un video) | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 7:49 pm | |
| toate nu cred ca vor putea fii luate...nu suntem chiar atatia pe forum |
|
| |
| Subiect: Re: Webkinz Story Mier Aug 20, 2014 8:04 pm | |
| Ba da, am pus exact atatea roluri cati suntem inregistrati pe forum | |
|