|
| Happy Pets | |
| | Autor | Mesaj |
---|
punch Webkinz Romania
Mesaje : 355 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/08/2014 Localizare : //////
| | | | Cosmin Webkinz Romania
| Subiect: Re: Happy Pets Dum Aug 17, 2014 6:47 pm | |
| | |
| | | punch Webkinz Romania
| Subiect: Re: Happy Pets Dum Aug 17, 2014 7:28 pm | |
| Happy Pets Episodul 1: Drumul spre aventura Buna,eu sunt May,sunt o catelusa pur si simplu adorabila...Am un fratior pe nume...Teddy,cu 2 ani mai mic. Toata ziua facem prostii,asa ca mama si tata ne-au trimis la bunici. Bunica Elizabeth si bunicul Spike ne spun toata ziua povesti.Imaginatia lor nu are limite.Eu una nu cred in aceste povesti...Dar bunica spune ca sunt adevarate. :: Buna,eu sunt Teddy si sunt rasfatatul familiei. May este surioara mea mai mare...este foarte desteapta. -Copii ! Veniti la bunica sa mancati!Dupa masa,vom merge la pescuit cu bunicul.Stie un loc bun de pescuit. -Bunico,spune May,nu vreau sa mananc acum.Astept sa prindem peste. -Bunico !!In apa nu sunt si crocodili sa ne manance? -Nu,puiule,acum haide la masa,May nu vrea. ...dupa masa... Bunicul Spike: Haideti la pescuit ! Toti: Hai!
May si Teddy se uitau atenti in apa sa isi vada reflectia,pana cand,deodata,iese un peste din apa si le spune: -Nu ne pescuiti,va rugam !Am ramas foarte putini in acest lac,iar bunicul vostru se duce unde ne ascundem noi May: De unde stii ca este bunicul nostru? Pestele: V-am auzit vorbind May: Bine,cum te cheama? Pestele: Nemo si sunt un peste clown. Teddy: Ce frumos esti ! Acum ce ii spunem bunicului?Vrea sa prinda mult peste... Sfarsitul episodului 1 Din culise:
Astept pareri | |
| | | Cosmin Webkinz Romania
| Subiect: Re: Happy Pets Dum Aug 17, 2014 7:31 pm | |
| | |
| | | Cl@u Webkinz Romania
| Subiect: Re: Happy Pets Dum Aug 17, 2014 7:32 pm | |
| Super tare!!! mai posteaza!! | |
| Subiect: Re: Happy Pets Dum Aug 17, 2014 7:33 pm | |
| Cred ca mai postez un episod astazi.~ | |
| Subiect: Re: Happy Pets Dum Aug 17, 2014 7:46 pm | |
| Happy Pets Episodul 2: Anti-pescuit *din episodul anterior...*
Teddy: Ce frumos esti ! Acum ce ii spunem bunicului?Vrea sa prinda mult peste...
Nemo: Haideti,va ajut si eu cu prietenii mei. May: OK,ii spunem acum ........... May&Teddy: Bunicule,nu cred ca acest lac are pesti. Bunicul Spike: Ba are,tocmai am prins unul! Oo,este un peste clown! Foarte rar! O sa fie foarte gustos,ce spuneti,copii? May&Teddy: NEMO!!! Bunicul Spike: Ce este,copii?Haha,va ganditi la Nemo,asa-i?Un peste dragut! May: Nu e bine sa omoram pestii,bunicule... Teddy: Asa e!Si ei au dreptul la viata!Daca noi am fii in locul lor? Bunicii: Eh,copii,asa este natura. *May sare pe bunicul Spike si ii da drumul lui Nemo,dar acesta cade intr-o plasa* Nemo: *nuu! * May: Teddy! *May si Teddy fug intr-o parte* May: Cum il salvam pe Nemo?CUM????? Teddy: Trebuie sa il scoatem din plasa. May: Am eu o insigna ascutita,poate taia funia Teddy:Sa incercam! *atunci May il tine pe Teddy sa taie funia,funia a fost taiata,Nemo a scapat,dar May si Teddy au cazut in apa*
Nemo: M-ati salvat! Multumesc!Acum cred ca bunicul vostru nu va mai pescui pe aici.
Sfarsitul episodului 2
RECLAME
| |
| | | | bubblegum ˇωˇ Webkinz Romania
| Subiect: Re: Happy Pets Dum Aug 17, 2014 8:19 pm | |
| | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Happy Pets Dum Aug 17, 2014 8:24 pm | |
| |
| Subiect: Re: Happy Pets Lun Aug 18, 2014 12:07 pm | |
| Happy Pets Episodul 3: Aventura incepe May: Cum bunicul si bunica au plecat acasa,noi am ramas in acest loc frumos. Eu si Teddy ne distram de minune... *TRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR* Teddy: Este o turma de cai !!!!Ce repede alearga! *caii se oprisera* May se uita la toti acei cai si spune: May: Oho,un Clydesdale,un Unicorn,un Ponei Roz,unicorni,Grey Arabian...cati cai! Atunci Clydesdale se apropie si zice: Buna!!!!!!!Eu sunt Jamie :,un clydesdale,voi??May&Teddy: Noi suntem niste catei normali.Ne numim May si Teddy Jamie: Ma bucur sa va cunosc.Eu m-am cam plictisit de alergare,vreti sa ne jucam?May: Sigur : Teddy: Uitati acolo o padure!May&Jamie: Nu e o padure,e o jungla Sunt multe animale feroce acolo.Teddy: Haideti!Sfarsitul episodului 3»»»Intrebari«««1.Erau mai multi Clydesdale?2.Unde s-au dus animalutele?PERSONAJELE DE PANA ACUM: May;Teddy;Jamiela 2 care raspund pun episodul 4. : | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Happy Pets Lun Aug 18, 2014 12:56 pm | |
| raspunsuri:Erau mai multi de 12 dar mai putini de 8,nu ma intrebati cum vine asta La concert la Fuego,desigur.. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Happy Pets | |
| |
| | | | Happy Pets | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |